SUOSITUSMENU
MARRASKUU

SUPPILOVAHVEROKEITTO (L,G)
- Talon leipää

LOHILASTUT JA RIESLING-MAJONEESIA (L)
- Lohta ruiskorpuilla ja riesling-majoneesilla

PEKONI HERKKUSIENET (L,G)
- Pekoniin käärittyjä vuohenjuustolla täytettyjä
herkkusieniä ja mangosalsaa

*****

SOLVIKIN BROILERI (L)
- Paneroitu broilerin rintafilee, paholaisenkastiketta,
basilika-perunapyreetä ja juureksia

SAVULOHI (L,G)
- Savustettua merilohta, hunajaista sitruskastiketta,
perunakroketteja ja juureksia

POSSUN POSKI (L,G)
- Haudutettua possunposkea,suppilovahverokastiketta,
paahdettua perunaa ja juureksia

KASVISPASTA (L)
- Tomaattinen härkispasta

*****

TIRAMISU (L,G)

CRÈME BRÜLÉE (G)


Alku- ja pääruoka 29€
- Jälkiruoalla 34€