KEITTIÖMME SUOSITTELEE
13.4-30.4.2018

PARSAKEITTO
- Kermaista parsakeittoa ja saaristolaisleipää
(L,G)

PARSAA HOLLANDAISE
- Tuoretta parsaa ja hollandaisekastiketta
(VL,G)

PARSA-SERRANOKINKKU CAESARSALAATTI
(L,G)

PARSA AL TONNO
- Tuoretta parsaa, tonnikala-jokirapukastiketta ja rucolaa
(L,G)

*****

MAISSIKANA
- Maissikananrintaa, jogurttikastiketta,
röstiperunaa ja tuoretta parsaa
(L,G)

MERILOHI
- Savustettua merilohta, korvasienikastiketta,
varhaisperunaa ja tuoretta parsaa
(L,G)

PORSAAN POSKEA
- Porsaan poskea tandoorikastikkeessa,
valkosipuli-yrttiperunoita ja tuoretta parsaa
(L,G)

PARSAPASTA
- Tuore pastaa, parsa-vuohenjuustokastikkeessa,
grillattua parsaa ja parmesania
(VL)

*****

ROCKY ROAD JA VANILJAKASTIKETTA
(L,G)

CRÈME BRÛLÉE
(L,G)

SOKEROITUA PARSAA JA SUKLAAJÄÄTELÖÄ
(L,G)


ALKU- JA PÄÄRUOKA 29.00€

- JÄLKIRUOALLA 34.00€