SUOSITUSMENU
Helmikuu 2020

SUPPILOVAHVEROKEITTO (L,G)
- Kermaista suppilovahverokeittoa ja talonleipää

MEREN ANTIMIA (L,G)
- Seesamiöljyssä paistettuja baby-mustekaloja ja sinisimpukkaa

TOFUSALAATTI (Ve,G)
- Tomaatti-basilika-tofusalaatti ja kuusenkerkkää

*****

PAHOLAISENKANA (VL,G)
- Pariloitua broileria ja vuohenjuustoa sekä paholaisenhilloa

LOHI (L,G)
- Paistettua merilohta ja savujuustokastiketta

NAUDAN ULKOFILE (L,G)
- Naudan ulkofileetä ja kermaista konjakkikastiketta

LÄMPIMÄT RUOAT TARJOILLAAN RÖSTIPERUNA JA
PAAHDETTUJEN KASVIKSIEN KERA

LASAGNE (Ve,G)
- Solvikin kasvislasagnea ja tomaattikastiketta

*****

SOLVIKIN PORKKANAKAKKU (L,G)

CRÈME BRÛLÉE (G)

Alku- ja pääruoka 29€
- Jälkiruoalla 34€